Η υψηλή Χοληστερόλη δεν υπάρχει πια με το Worts No6 Κατάλληλο για Χοληστερόλη.

Posted by johnadmin 16/03/2016 0 Comment(s) blog,

Η υψηλή Χοληστερόλη δεν υπάρχει πια με το Worts No6 Κατάλληλο για Χοληστερόλη.


Τί είναι αυτό που ακούμε περισσότερο τα τελευταία χρόνια; Ότι η υψηλή χοληστερόλη, ανεξαρτήτως ηλικίας και διατροφικών συνηθειών πλέον, εμφανίζεται σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχοντας αυξημένα ποσοστά ''κακής'' χοληστερόλης στο αίμα και μειωμένα ποσοστά της ''καλής'' χοληστερόλης. Το βασικότερο ζήτημα στην περίπτωση της αυξημένης ''κακής'' χοληστερόλης είναι η καρδιαγγειακή λειτουργία καθώς εμφανίζονται προβλήματα, κυρίως με τη συσσώρευση λίπους στις αρτηρίες, ενώ τα χαμηλά επίπεδα της ''καλής'' δεν επιτρέπουν τη μείωση του λίπους στις αρτηρίες. Παρόλο που η χοληστερόλη είναι απαραίτητη για τον οργανισμό, υψηλά επίπεδά της στο αίμα συνδέονται με βλάβες των αγγείων και καρδιαγγειακές παθήσεις. Συγκεκριμένα, ο οργανισμός μας μερικές φορές παράγει περισσότερη χοληστερόλη από όση χρειάζεται, και αυτή η περίσσεια κυκλοφορεί στο αίμα, οπότε και συσσωρεύεται στα αιμοφόρα αγγεία και δημιουργούνται τα προβλήματα στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Βασική αλλαγή που θα πρέπει να γίνει είναι η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών, που θα πρέπει να συνοδευτεί και από τη λήψη κάποιου συμπληρώματος διατροφής, για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα. Το Worts No6 Κατάλληλο για Χοληστερόλη, έχει αυτό το λόγο, να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα. Και το πετυχαίνει αυτό έχοντας φυσικά συστατικά, το Monakolin K, συστατικό που εξάγεται με τους πιο φυσικούς τρόπους από το ''κόκκινο ρύζι'', γνωστό σε όλους για την ευεργετική του δράση στη μείωση της χοληστερόλης, καθώς μπορεί να είναι ένα φυσικό συστατικό για τη ρύθμιση της παραγωγής χοληστερόλης στο αίμα, οπότε και για τη σταθεροποίηση της τιμής της στο αίμα.

Αυτός είναι και ο σημαντικότατος λόγος που μαζί με μία ισορροπημένη διατροφή χρησιμοποιούμε και το Worts No6 Κατάλληλο για Χοληστερόλη, για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε και ένα καρδιαγγειακό σύστημα που να λειτουργεί σωστά!
 

Worts No6 Κατάλληλο για Χοληστερόλη για:

  • Τη μείωση της ''κακής'' χοληστερόλης
  • Την αύξηση της ''καλής'' χοληστερόλης
  • Δράση στη μείωση των τριγλυκεριδίων
  • Καλύτερη καρδιαγγειακή λειτουργία

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ