Αποκτήστε το τέλειο δέρμα, νύχια και μαλλιά με το Worts No1, Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς!

Posted by johnadmin 23/03/2016 0 Comment(s) blog,

Αποκτήστε το τέλειο δέρμα, νύχια και μαλλιά με το Worts No1, Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς!


 

Όλοι θέλουμε να έχουμε λάμψη, να έχουμε όμορφη και υγιή επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά και δυνατά, χωρία να σπάνε νύχια. Για να τα έχουμε όλα αυτά θα πρέπει να μην ξεχνάμε να παίρνουμε κάθε μέρα μία κουταλιά από το Worts No1, Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που μας τα προσφέρουν όλα αυτά.

Η υφή των μαλλιών, η λάμψης τους και η κατάσταση της τρίχας είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνουμε. Διατροφικές απώλειες μπορεί να οδηγήσουν σε μαλλιά θαμπά, σπασμένα και εύθρυπτα. Ορισμένες από τις βιταμίνες του Συμπλέγματος Β είναι απαραίτητες για τα μαλλιά, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το νερό, έχουν και αυτά σημαντικό ρόλο στη καλή διατήρησή τους. Μειωμένη πρόσληψη των θρεπτικών αυτών συστατικών μπορεί να καταλήξει σε μειωμένη προσφορά αίματος και οξυγόνου στα μαλλιά, και κατά συνέπεια σε θαμπά, κατεστραμμένα και εύθρυπτα μαλλιά.

Το Worts No1 έρχεται με τη μοναδική του σύνθεση να καλύψει αυτές τις ανάγκες και να μας γεμίσει με θρεπτικά συστατικά, που θα δώσουν λάμψει και δύναμη σε όλον τον οργανισμό μας.

Όπως τα μαλλιά έτσι και τα νύχια επηρεάζονται από την ποσότητα αλλά κυρίως την ποιότητα των θρεπτικών συστατικών. Το πόσο εύκολα σπάνε, αν ξεφλουδίζουν ή εμφανίζουν λευκά στίγματα είναι στοιχεία που έχουν άμεση σχέση με τα θρεπτικά συστατικά. Έχοντας ως σύμμαχο το Worts No1 θα μειώσουμε αυτά τα προβλήματα πολύ πιο εύκολα, αφού τα φυσικά του συστατικά δρουν άμεσα, μειώνοντας τις άσχημες επιπτώσεις των ελλείψεων σε αυτά, στο δέρμα, στα νύχια και στα μαλλιά.  

Τέλος, πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία αλλά και την εμφάνιση στο δέρμα. Το κάπνισμα, το άγχος, η διατροφή είναι κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες, που αφήνουν το στίγμα τους πάνω στο δέρμα, συμβάλλοντας στη γρηγορότερη γήρανσή του, στην εμφάνιση στιγμάτων και κηλίδων, στη μειωμένη φωτεινότητά του. Γιατί λοιπόν να μη μηδενίσουμε αυτά τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας; Και σε αυτή την περίπτωση το Worts με τη μοναδική του σύνθεση δίνει στο δέρμα την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα που πρέπει να έχει, γιατί το κολλαγόνο είναι αυτό που είναι απαραίτητο για το δέρμα μας.

 


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ