Αρθρώσεις…. χρειάζονται το Worts No7!

Posted by johnadmin 15/04/2016 0 Comment(s) blog,

Αρθρώσεις…. χρειάζονται το Worts No7!

 


 

Υπάρχουν κάποια βασικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των αρθρώσεων, τα οποία είναι γνωστά σε όλους, όπως είναι το υαλουρονικό και το κολλαγόνο. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα συστατικά τα οποία είναι εξίσου απαραίτητα και δεν είναι τόσο γνωστά…

Ένα από αυτά είναι το MSM, οργανική ένωση του θείου, που βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και είναι  το τρίτο σε ποσότητα συστατικό που περιέχεται στο σώμα μας.

Σχετίζεται με τις αρθρώσεις καθώς αποτελεί σημαντικό δομικό συστατικό του αρθρικού χόνδρου, συμβάλλοντας στη φυσιολογική δομή και λειτουργία των αρθρώσεων. Χαλαρώνει τους μύες κάνοντάς το χρήσιμο στην αποκατάσταση μετά από αθλητικούς τραυματισμούς. Επίσης είναι ιδανικό στη βοήθεια αντιμετώπισης της τενοντίτιδας και για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.

Παράλληλα, είναι και ένα συστατικό της κερατίνης, δηλαδή της σκληρής πρωτεΐνης του δέρματος, των τριχών και των νυχιών. Χωρίς αυτό ο οργανισμός δεν μπορεί να κάνει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών σωστά. Βοηθά στην καλή διατήρηση της γενικής εμφάνισης και ομορφιάς, και είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά κατά της τριχόπτωσης.

Το Worts No7 Κατάλληλο για Αρθρώσεις μας βοηθά, γιατί ο συνδυασμός των συστατικών του είναι μοναδικός και στοχευόμενος στη μείωση των προβλημάτων των αρθρώσεων. Μία κουταλιά την ημέρα θα δώσει τη λύση στα προβλήματα αρθρώσεων, στους τένοντες, στους χόνδρους, θα βοηθήσει σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, θα κάνει τις κινήσεις πιο εύκολες!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ