Πόσοι από εμάς δεν παραπονιούνται συνεχώς για πόνους στις αρθρώσεις;

Posted by johnadmin 19/05/2016 0 Comment(s) blog,

Πόσοι από εμάς δεν παραπονιούνται συνεχώς για πόνους στις αρθρώσεις;


Ανεξαρτήτως ηλικίας πλέον και εξαιτίας των γρήγορων και έντονων ρυθμών που βιώνει  ο σύγχρονος άνθρωπος, οι αρθρώσεις καταπονούνται, εμφανίζοντας πολλές φορές σοβαρά προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα του. Ένας σημαντικός λόγος εξαιτίας του οποίου παρουσιάζονται  προβλήματα στις αρθρώσεις, είναι η έλλειψη βασικών δομικών συστατικών όπως η γλυκοζαμίνη, η χονδροϊτίνη και όχι μόνο, με αποτέλεσμα:

•     Συνεχής πόνος ή κατά περιόδους .

•    Δυσκαμψία στις κινήσεις των αρθρώσεων.

•     Αίσθημα κόπωσης.

•    Αδυναμία στην εκτέλεση συνηθισμένων δραστηριοτήτων  (π.χ. άνοδος σκάλας κλπ.)
 

Ταυτόχρονα, εξαιτίας της έλλειψης αυτών των ουσιών, μειώνεται  το ''λιπαντικό μέσο'' μεταξύ των κινούμενων επιφανειών των αρθρώσεων που διασφαλίζει την προστασία των οστών από την καθημερινή τριβή, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη φθορά τους αλλά και τη δημιουργία χονδροπαθειών και οστεοαρθρίτιδας.
 

Είναι αποδεδειγμένο ότι ουσίες όπως η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη, υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό για να λιπαίνουν τις αρθρώσεις, να αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τρόπο και να βοηθούν στη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων.

Συγκεκριμένα:

Η χονδροϊτίνη, είναι  φυσική ουσία που συμβάλλει στη διοχέτευση νερού και θρεπτικών συστατικών στο χόνδρο, διατηρώντας τον σπογγώδη και υγιή.

Η γλυκοζαμίνη, είναι εξίσου απαραίτητη για την παραγωγή συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Είναι υπεύθυνη για την διέγερση της δημιουργίας  ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για τη διαδικασία επιδιόρθωσής τους.

Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν  να αφήνετε τις αρθρώσεις σας να πονάνε και να σας δυσκολεύουν την καθημερινότητα …πάρτε αμέσως  μία κουταλιά από το Worts Νο7, Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Αρθρώσεις.

Το Worts Νο7, πλούσιο σε χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, MSM και βιταμίνη  C…διαθέτει  όλα τα συστατικά για την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων!

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ