Άνοιξη, η εποχή που όλο και περισσότεροι επισκεπτόμαστε εντατικά το γυμναστήριο με στόχο να χάσουμε άμεσα βάρος.

Posted by johnadmin 20/05/2016 0 Comment(s) blog,

Άνοιξη, η εποχή που όλο και περισσότεροι επισκεπτόμαστε εντατικά το γυμναστήριο με στόχο να χάσουμε άμεσα βάρος.


 

Η έντονη άσκηση όμως, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που ανεβαίνει ψηλά το θερμόμετρο, πιθανόν να οδηγήσει σε μία απρόσμενη και σημαντική μείωση ορισμένων χημικών ιονισμένων ενώσεων του οργανισμού, όπως οι ηλεκτρολύτες, απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία των ζωτικών μας οργάνων.

Οι ηλεκτρολύτες είναι ηλεκτρικά φορτισμένες ουσίες που βρίσκονται στα ούρα, στο αίμα και στα υπόλοιπα σωματικά υγρά, όπως είναι ο ιδρώτας. Η διατήρηση της ισορροπίας τους στον οργανισµό είναι σηµαντική, καθώς ρυθμίζουν την κατανοµή νερού στο σώµα, επηρεάζουν το pH του αίµατος και συμβάλλουν στη νευροµυϊκή διέγερση. Είναι αυτά τα συστατικά, που με την ισορροπία τους στον οργανισμό, βοηθούν στις σωστές συσπάσεις του μυϊκού συστήματος συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διευκόλυνση των κινήσεων και στη μείωση του αισθήματος κόπωσης. Προάγουν παράλληλα τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, συμμετέχοντας στη μεταφορά του υγρού στοιχείου από τις κυτταρικές μεμβράνες.

Με την έκκριση του ιδρώτα, χάνεται ένα σημαντικό ποσοστό ηλεκτρολυτών, έτσι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για αναπλήρωση τους στον οργανισμό, μέσω της κατανάλωσης τροφών και υγρών που περιέχουν ηλεκτρολύτες. Για πιο εύκολη και άμεση αποτελεσματικότητα, πιείτε μία κουταλιά από το σιρόπι Worst Νο4 αμέσως μετά τη γυμναστική και διατηρήστε την ισορροπία των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό σας.
Με την απίστευτη γεύση πορτοκαλιού, το WORTS No4 Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση, συμβάλλει επίσης στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γαστρεντερίτιδας και των εμέτων, ενυδατώνει άμεσα τον οργανισμό, συμπληρώνει τα κενά σε νάτριο και κάλλιο και είναι κατάλληλο για αθλητές που εξαιτίας της έντονης άσκησης, χάνουν μεγάλες ποσότητές ηλεκτρολυτών μέσω κυρίως του ιδρώτα.
Το WORTS No4, θα σας γίνει απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού όπου μέσω της έντονης εφίδρωσης χάνονται ηλεκτρολύτες από τον οργανισμό σας και υπάρχει κίνδυνος να αφυδατωθείτε.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ