Γιατί να έχω ακόμα και το καλοκαίρι σταθερά το Worts!

Posted by johnadmin 01/06/2016 0 Comment(s) blog,

Γιατί να έχω ακόμα και το καλοκαίρι σταθερά το Worts!


Το ηλιοκαμένο δέρμα είναι όνειρο πολλών γυναικών, και όχι μόνο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όσο ωραία μπορεί να είναι αυτή η χρυσαφένια απόχρωση στο δέρμα με το πέρασμα του χρόνου θα είναι τόσο γερασμένο ώστε θα φαινόμαστε αρκετά χρόνια μεγαλύτεροι από την αληθινή μας ηλικία!

Είναι σύνηθες μετά από πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο να εμφανίζουμε καφέ κηλίδες στο πρόσωπό μας, βαθιές ρυτίδες, και γενικότερα σημάδια που θα μας θυμίζουν τις ώρες μας κάτω από τον καυτό ήλιο. Στην πραγματικότητα, η έκθεση στον ήλιο προκαλεί πολλές από τις αλλαγές του δέρματος που θεωρούμε ως φυσιολογικό μέρος της γήρανσης. Το υπεριώδες φως βλάπτει το μέρος του δέρματος που ονομάζεται ελαστίνη. Όταν αυτές οι ίνες σπάσουν, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και να χάνει την ικανότητά του να επανέλθει στην αρχική του θέση. Το δέρμα, επίσης, εμφανίζει ευκολότερα μώλωπες οι οποίοι θέλουν περισσότερο χρόνο για να επουλωθούν. Έτσι, ενώ η ζημιά από τον ήλιο στο δέρμα μπορεί να μην είναι εμφανής όσο είμαστε νέοι, σίγουρα θα φανεί αργότερα.

Αν και οι περισσότερες επιφανειακές βλάβες οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία Β του ηλίου, παρόλα αυτά θα πρέπει να προστατευόμαστε και από την υπεριώδη ακτινοβολία Α που επιδρά βαθιά στο δέρμα. Όλοι θα πρέπει να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το δέρμα μας και να προνοούμε ώστε να μην έχουμε αυτές τις ανεπιθύμητες βλάβες.

Για αυτό ξεκινάμε το Worts 1, πριν ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις μας στις παραλίες, πριν βγούμε στον καυτό ήλιο, γιατί μας βοηθά!

Πολλά είναι τα συστατικά που μπορούν να συνδράμουν ώστε να  έχουμε αυτήν την προστασία. Ένα από τα πολλά συστατικά που θα πρέπει να λαμβάνουμε είναι το υαλουρονικό, το οποίο βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την υγρασία της, ενυδατώνοντάς την. Ταυτόχρονα, η ζέστη και η έκθεση στον ήλιο μας κάνουμε να χάνουμε μεγάλες ποσότητες από θρεπτικά συστατικά, όπως είναι η βιταμίνη C, αντιοξειδωτική βιταμίνη με ισχυρή προστασία στο δέρμα και ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού που μπορεί να μειωθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τέλος, το φωτοεκτεθειμένο δέρμα μπορεί να έχει εκτός από ρυτίδες και έντονη χαλάρωση καθώς μειώνεται η ποσότητα του κολλαγόνου σε αυτό, οπότε και η αναπλήρωσή του είναι απαραίτητα.

Το Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς είναι εδώ για να μας προσφέρει όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά, ώστε να συνδράμουν στην προστασία της επιδερμίδας, επιπλέον αυτής των αντηλιακών, και πολλά ακόμα που ενδυναμώνουν τον οργανισμό.